Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB Forbrugsforeningen ViaBill

Om os

Det er med stor glæde, at vi kan præsentere vores nye webshop. Sammen med det nye layout, er der kommet en masse nye tiltag som vil kommer alle vores faste og nye kunder til gavn.


Outdoorgear.dk har side 2008 solgt outdoorfodtøj online. Vi startede med kun at sælge det koreanske skomærke Treksta, men har efterhånden udvidet med flere andre mærker. I vores webshop kan du således købe forskellig udstyr til et aktivt fritidsliv hvad enten det er vandresko til en tur i skoven, vandrestøvler til mere krævende ture eller GoreTex jakker har vi det i vores sortiment og vi er altid 100 % lagerførende. Således er alle de varer du finder i shoppen på lager og kan afsendes meget hurtigt. Vi har over 85% af alle ordre afsendt samme dag som ordren kommer ind.
Vi har også etableret en facebook-side hvor du vil have mulighed for at blive opdateret om produktnyheder, gode tilbud og meget andet. Tilmeld dig i dag og gå ikke glip af de gode tilbud.
 

Vi sætter en stor ære i, at kunne tilbyde dig den bedste kvalitet, populære mærker og en god kundeservice. Derfor kan du hele tiden komme i kontakt med os. Enten via e-mail, telefon eller sms, hvor vi forsøger, at besvare alle henvendelser hurtigst muligt og helst inden for 24 timer.

Vi ønsker dig god fornøjelse med at handle.