Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB Forbrugsforeningen ViaBill

NestFit

NestFit Technology

 

De første sko, der virkelig er skabt til at passe til de menneskelige fødder.
Konventionelle sko har altid været lavet til en generaliseret fodform. Fra de tidligste dage indtil nu har der ikke været meget forandring i udformningen af læsten som skoen laves efter. Treksta's NestFIT-teknologi blev endelig opfundet ud fra målinger taget fra omkring 20.000 individuelle fødder; Menneskelige fødder ... ligesom din.NestFit's læst har holdt den naturlige kurve og vinklen af ​​tåboksen. I modsætning til den konventionelle og giver NestFit's revolutionerende læst en perfekt pasform. NestFIT lader også dine tæer spredes naturligt for bedre balance. Pasformen er således tilpasset de bredere fødder vi har i Skandinavien 

NestFit-teknologi er en revolutionerende teknologi, der giver maksimal komfort til dine fødder. Gennem intensiv forskning blev det bevist, at NestFIT-teknologien reducerer trykket på dine fødder med 23% og niveauet af træthed i dine muskler med 31%.NestFIT gør en enorm forskel.
Vi 3-D scannede og analyserede fødder på 20.000 mennesker og skabte et kontur kort for at tillade alle knogler og led i fødder forbliver i komfort. Derfor holder NestFIT læsten dine fødder perfekt komfortable sammenlignet med andre vandresko og vandrestøvler, så du kan nyde udendørs aktiviteter med mere sjov og komfort.

 

Nestfit Pasform