Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA JCB Forbrugsforeningen ViaBill

Handelsbetingelser

     

 


Generelle oplysninger


Juridisk navn: JK Agentur
CVR-nr. 27258530

Enkeltmansvirksomhed
Adresse Meelsevej 23, 4871 Horbelev
E-mailadresse: jk@jk-agentur.dk
Telefonnummer : 3296 6260


Betaling

 

www.outdoorgear.dk kan der betales med:
Visa/Visa Electron/VPay,MasterCard/Maestro,JCB
Bankoverførsel (Ved bankoverførsel, el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen)

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Der opkræves ingen gebyr ved betaling.


Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.  Læs mere her: www.viabill.com/kredit  


Levering

Uanset størrelsen på din pakke,  leverer vi fragtfrit i Danmark. 

Levering sker med GLS til pakkeshops. Leveringstiden er 1 - 3 dage.


Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos www.outdoorgear.dk.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til info@jk-agentur.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Linket finder du medsendt din ordrebekræftelse og herunder.
Link til fortrydelsesformular
                                                                                                                       
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Fortrydelse af en del af købet

 

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du kun kan få en del af fragtomkostningerne tilbage.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

 

Produktet og emballagen skal pakkes forsvarligt ind og returneres.  Manglende original emballage eller skade på original emballagen kan udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage forsvarligt indpakket.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.:80.

 

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.


Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.Ved afklipning af diverse vedhæftede mærker anses det som varen er taget i brug og kan derfor nedsætte varens handelsmæssige værdi.
 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Outdoorgear.dk - JK Agentur

Meelsevej 23

4871 Horbelev
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Kontakt os inden du sender varen. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:
Outdoorgear.dk

Meelsevej 23

4871 Horbelev
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen og videregivelse af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos JK Agentur og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder so opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

 

Vi samarbejde kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
 
Den dataansvarlige på www.outdoorgear.dk er JK Agentur
 
Dine oplysninger sælges ikke til tredjemand.
 
Som registreret hos JK Agentur, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Hvis du mener oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine date ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Disse rettigheder har du efter databeskyttelsesloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: jk@jk-agentur.dk.

 

Klageadgang


Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@outdoorgear.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

 

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

naevneneshus.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 17. februar 2020